LETNÍ TIPY

LETNÍ TIPY

Letní tipy!

Léto je konečně tady a je potřeba se na něj pořádně připravit a užít si ho s našimi výrobky!

Na toto léto jsme si pro vás připravili novinku! A to sedáky na zahradní lavice, protože kdo by chtěl sedět na tvrdém! Máme pro vás sedáky hladké a prošívané, ve třech nejčastějších rozměrech a jsou našité v krásných dezénech!

V naší nabídce dále najdete polstry na plážová lehátka, která využijete nejen u moře, ale i doma na zahradě. Polstr má molitanovou výplň ( 100% polyuretan, 1,5 cm vysoký) a je skládací.  Potah vyrobený z pevné látky je snímatelný se zipovým uzávěrem. A protože myslíme na naše nejmenší, polstr na plážové lehátko si vybere i vaše malá princezna nebo závodník! Pro lehké složení a snadné odnesení má dvě poutka. U vody se bude také určitě hodit plážová froté osuška s vysokou gramáží a z přízí z dlouhých vláken, která mají vyšší schopnost nasávat a pohlcovat vlhkost. 

V horkých letních nocích jistě oceníte letní přikrývku MERKÁDO ALOE VERA. Obsahuje výplň z vysoce kvalitního dutého vlákna, povrchovým materiálem je jemné mikrovlákno s výtažky z rostliny Aloe Vera, která příznivě působí na lidskou pokožku a má schopnost zmírňovat bolest kloubů a svalů. Díky svému složení je vhodná pro alergiky a astmatiky. Nabízíme Vám ji také v prodloužené variantě. Vhodným doplňkem k přikrývce je polštář MERKÁDO ALOE VERA. Povrchovým materiálem je 100% polyester - microfibre. Je velmi příjemný  na omak. Vnitřek korpusu tvoří 100% polyester -  duté vlákno. U polštáře je výhodou, že výplň je zašitá v samostatném povlaku, který je opatřen zipovým uzávěrem pro doplnění či odebrání části výplně dle vaší potřeby.

Na léto je nejlepší volbou povlečení vyrobené z bavlněného saténu (100% bavlna). Tato kvalitní tkanina vyniká jemností a hebkostí na dotek. Má výbornou absorpční schopnost a skvěle tak odvádí tělesnou vlhkost. Jistě si vyberete ze 7 luxusních dezénů!

Na letní večery bude ideální přikrývka KEMPING o rozměru 150x200 cm. Je velice lehká a skladná. Hodí se proto především na cestování.

Při dlouhé cestě v autě, autobuse nebo v letadle bude vaším vítaným společníkem cestovní polštářek podkova. Polštářek příznivě působí na krční páteř, snižuje únavu a napětí krčních svalů.

Věříme, že si z našich letních tipů vyberete a přejeme vám krásné léto plné sluníčka a pohody!